Menü
 

Ajánló

MIÉP-JOBBIK a Harmadik Út Rendezvényei

 
Választás 2006

Képviselőjelöltjeink

A Jobbik programja

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Médiafigyelő

Itt!

 
 
Linkek

Egy Jobbik Magyarországért!

 
Látogatottság
Indulás: 2005-11-21
 
Hírek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Demszky Gábor nem legitim vezetője Budapestnek

  2006.10.04. 14:05
A Jobbik Magyarországért Mozgalom kétségbe vonja a főpolgármester-választás eredményének jogi legitimitását. A nagyarányú média-túlsúly mellett a választási törvény durva megsértésével tudhatja csak magáénak Demszky Gábor a főpolgármesterséget. Mint ismeretes Budapest lakossága a választások utolsó napján abban a kegyben részesült, hogy postaládáiba kaphatta a "Liberális Város" elnevezésű kampányújságot.

Vasárnap önkormányzati választások - tudnivalók

  2006.09.30. 10:58
Október elsején, vasárnap önkormányzati választásokat tartanak Magyarországon. A választójoggal rendelkezők polgármesterekre, települési képviselőkre és megyei vagy fővárosi listákra szavazhatnak, illetve az érdekeltek részt vehetnek a kisebbségi önkormányzati választásokon is. A szavazás vasárnap 6 órától 19 óráig tart.

SZDSZ-es jogszabálysértést panaszolt be a Jobbik

  2006.09.29. 19:08
A Jobbik Magyarországért Mozgalom XI. kerületi szervezetének elnöke, Szabó György a mai napon kifogást nyújtott be a XI. kerületi Választási Bizottsághoz, mivel véleménye szerint az SZDSZ megsértette a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 3. §-nak (1) bekezdésében foglaltakat.

Szombati tüntetés a Kossuth téren

  2006.09.23. 18:58
Időközben csaknem 30 ezerre emelkedett a Kossuth téri tüntetők száma. A hat napja tartó megmozdulás résztvevői a miniszterelnök és a kormány lemondását követelik. Az ország több részéből érkeztek tiltakozó csoportok, például Nyíregyházáról, Orosházáról, Kecskemétről és Szolnokról. A Parlament közvetlen környékén körülbelül 200 rendőr állomásozik.

A Jobbik a Kossuth térre várja szimpatizánsait szeptember 23-án

  2006.09.22. 00:54
Az elmúlt napok eseményeinek fényében a Jobbik Magyarországért Mozgalom a szeptember 23-ára, a Köztársaság térre hirdetett tüntetését nem tartja meg. Az MSZP székháza előtt, a belügyi szervek szükséges mértékű biztosítása nélkül nem tudjuk megvédeni a nyilvánvaló és szervezett provokációktól szimpatizánsaink és a tüntetők testi épségét.

A Jobbik célja továbbra is az alkotmányos keretek között történő kormányváltás és az elmúlt napokban kialakult „rendszerváltó mozgalom” erősítése. Ezért a Jobbik, ahogy eddig is, úgy továbbra is mind Budapesten, mind vidéken segíti, támogatja, ha kell szervezi a Gyurcsány-kabinet távozását követelő tömegdemonstrációkat.

A Jobbik az elmúlt napokhoz hasonlóan most szombaton is a Kossuth téren tiltakozik Gyurcsány Ferenc és kormányának lemondását követelve.

Kovács Dávid, a Jobbik elnöke

Lendvai Ildikó hazudott, a Jobbik feljelentést tesz

  2006.09.20. 16:16
A Magyar Televízió Kedd, 21 című műsorában Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője a következőket állította: „egy biztos, a Jobbik honlapján ma az olvasható, hogy a hiba az volt, hogy a televízió ellen mentek, mert mehettek volna Gyurcsány Ferenc lakásához is, ott is föl lehet gyújtani autókat (...) hogy tudnak garanciát adni, hogy az az előbb említett Jobbik, amelyik csatlakozott egyébként hivatalosan a tüntetéshez, majd nem megy oda, és nem teljesíti be, amit honlapján meghirdetett, hogy a Szemlőhegyen kéne tulajdonképpen autókat gyújtogatni.” Majd a Fidesz és a KDNP frakcióvezetőinek címezve, a Jobbikkal való, önkormányzati választási együttműködésre utalva: „olyan hivatalos szövetségeseket, akik, még egyszer mondom, az autófelgyújtást továbbra is proponálták.”

Ez már Forradalom! - Csata a Blaha Lujza téren

  2006.09.20. 16:13
Legalább ötvenen megsérültek a rendőrök és a tüntetők közötti éjszakai összecsapásokban. A legnagyobb pusztítást a Blaha Lujza tér környéke szenvedte el. Megkezdték a romok eltakarítását, a BKV járatok is elindultak. A környéken tovább folyik az élet.

A Jobbik kitart a szombati tüntetése mellett

  2006.09.19. 14:26
A Magyar Televízió előtt tegnap történtekért a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyértelműen Gyurcsány Ferencet tartja felelősnek. A botrányos hangfelvételt követő cinikus reagálása egyértelműen provokáció, azt üzente az embereknek, hogy „hülyének nézlek benneteket”. Európa számos országában ennél kevesebbért is zúztak már szét egész belvárosokat.

Kossuth tér: még több tüntető, még több rendőr

  2006.09.19. 13:25
Az MTV déli híradója szerint 3-400-an vannak most a Kossuth téren a Parlament előtt, folyamatosan érkeznek új rendőri egységek. A Rákóczi-szobornál Molnár Tamás, a Jobbik alelnökének vezetésével egy koporsót helyeztek el, "Nektek nincs feltámadás" felirattal.

Ostrom alatt volt, majd elfoglalták az MTV székházának épületét

  2006.09.19. 11:25
Hosszas ostromot követően a budapesti Szabadság téren a tüntetők betörték és elfoglalták a Magyar Televízió épületének bejáratát. A Magyar Televízió addigra leállította adását és munkatársai sem tartózkodtak benn, így az egyik tüntető az MTV épületében, egy kereskedelmi adó adásában olvasta fel követeléseiket. A rendőrség csak e percekben jutott be a tüntetők által elfoglalt székházba, melynek lángolását a tűzoltók időközben eloltották.

Gyurcsány-hazugságból toborzó videó a Jobbik szombati tüntetésére

  2006.09.18. 15:46
A történelem megismétli önmagát... Szeptember 23-án, szombaton a déli harangszóra gyülekezünk a Köztársaság téri pártház előtt, hogy kivívjuk diadalunkat: a kormány lemondatását! A videó letölthető innen!

Sólyom: Gyurcsány morális válságba sodorta az országot

  2006.09.18. 14:29
Gyurcsány Ferenc morális válságba sodorta az országot – jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök ma délután. Az államfő rendkívüli bejelentést tett a sajtó képviselői előtt.

Sólyom Lászlónak lépnie kell

  2006.09.18. 14:26
A gyurcsányi önbeismerés nyilvánosságra kerülésével a Jobbik szerint a 2006-os országgyűlési választások és az ennek eredményeként hatalomra került MSZP-SZDSZ kormány végképpen elvesztette legitimitását. Gyurcsány Ferenc a joggal elvárható azonnali lemondás helyett a tv-stúdiókat járva igyekszik menteni a menthetetlent. Tragikomikus módon még az is lehetséges, hogy a média asszisztálásával, tébolyult, öndicsérő monológjaival és a vele szemben állók rágalmazásával megdicsőülve kerülhet ki az elmúlt 16 év legnagyobb politikai csalásából.

A spontán tüntetések nem oszlathatók föl

  2006.09.18. 14:25
A Jobbik Magyarországért Mozgalom felhívja a tüntetők figyelmét, hogy a gyülekezési jogról szóló törvény értelmében kampányidőszakban nem kell előre bejelenteni a választásokkal kapcsolatos, közterületi gyűléseket. A helyzet egyértelműsítése érdekében a Jobbik felvállalja, a BRFK-nak küldött faxban pártként jogilag saját rendezvényének is tekinti a gyurcsányi hazugságok miatt több helyszínen is kialakult tüntetéseket, így azok nem oszlathatóak föl.

Tüntetés Gyurcsány Ferenc ellen a Kossuth téren

  2006.09.17. 23:52
2:15 - Megjött az erősítés a Várból

A Kossuth téren egyre fogyatkozó tömeget a megafonból arra kérték, hogy menjen közelebb a Parlament épületéhez. Hamarosan megérkezett az Országház elé a Sándor-palotától visszatérő több száz fős csoport, a seregek egyesültek, így a demonstárció újra erőre kapott.

Önjelölt szónokok tovább beszélnek

Bár már csak néhány százan vannak a téren, a megafon most is kézről kézre jár, s önjelölt szónokok tartanak beszédeket. Valaki azt kérte, hogy a fiatalok '56 szelleme miatt maradjanak a téren, a rendőrök pedig azért, hogy reggel letartóztassák azokat, akik milliárdokat loptak el.

Hazaindulnak Gyurcsány házától

Tudósítónk Gyurcsány Ferenc rózsadombi házától azt jelentette, hogy a tüntetők onnan is elindultak hazafelé.

A tömeg visszafordul a Várból

A tömeg, amelyet tudósítónk háromszáz fősre becsült, visszafordult a köztársasági elnök várbeli rezindenciájátóll a Kossuth térre. A Sándor-palotánál Kerényi Imre mondott beszédet, s arra kérte a megjelenteket, hogy induljanak vissza a Parlament elé. Kerényi éltette a "pártoktól független civil mozgalmat".

A Várban is vannak

"Gyurcsány, takarodj!" - hallható a Várból a tömeg skandálása. Nemsokára személyesen nézzük meg, mi történik a Sándor-palota előtt.

Útlezárásokat jósol egy úr

Rozgics Mária után egy hatvan év körüli úr szólt a megafonból a tömeghez. A férfi szerint ki kell tartani, a téren kell maradni. Az úr a következő napokra útlezárásokat is jósolt.

Az úr ezután a Nemzeti dalt kezdte el szavalni. Mint kiderült, a refrént mindenki jól tudja, de a versszakokál kissé bizonytalankodtak.

A megafon kézről kézre jár. Valaki azt mondta: nem kell félni, ennyi embert úgyse tartóztatnak le, és amelyik hatalom letartóztat, annak nincs is hatalma.

Kelj föl, Gyurcsány!

Három rendőrautó érkezett a rendőrség által lezárt Szemlőhegy utcába, ahol Gyurcsány Ferenc háza áll, s ahol néhány tucat tüntető sorakozott fel. Az autók bementek az utcába Gyurcsány háza felé. Valaki azt kiáltott: "Kelj föl, Gyurcsány!"

Ifj. Hegedűs Lóránt lelkészként jött a térre

Ifjabb Hegedűs Lóránt, a MIÉP volt alelnöke is ott van a Kossuth téren. Tudósítónk kérdésére elmondta: már nem politizál, lelkészként jött el a tüntetők közé. Hegedűs szerint ki kell söpörni a hazáruló kormányt a hatalomból, s ez a cél békés kitartó tüntetésekkel elérhető.

Húsz tüntető Gyurcsány házánál

A rendőrség lezárta a Gyurcsány Ferenc házához vezető utat, amelyet már korábban egyirányusítottak. Tudósítónk jelentése szerint a Szemlőhegyi úton tizenegy rendőr néz farkasszemet húsz tüntetővel.

Jobbikos tábla a tömegben

Tudósítónk a Kossuth téren látta feltűnni a Jobbik Magyarországért Mozgalom tábláját a tömegben.

Elindultak Gyurcsány házához?

A tömeg egy része Gyurcsány Ferenc házához indult demonstrálni - olvasható a Magyar Nemzet online kiadásában.

Gyarapodik a tömeg

A Kossuth téren lévő tömeget nehéz megbecsülni, mert az emberek szétszórtan állnak. Tudósítónk szerint most már ezer fölött van az emberek száma. A Hír Tv háromezer emberről beszél.

Zalaegerszegen is az utcára vonultak

A Hír Tv információi szerin Zalaegerszegen is az utcára vonultak az emberek, s a Gyurcsány-beszédből való mondatokat skandálják.

Újabb emberek jönnek zászlókkal

Bár több Kossuth térre vezető utca le van zárva, tudósítónk látta, hogy kezükben zászlókkal újabb tüntetők érkeznek a térre.

A tüntetők barátkoznak a rendőrökkel

A téren a tüntetők beszélgetnek a rendőrökkel, azt mondják nekik, hogy ők is bérből élnek, így tudják miről van szó, miért jöttek ide az emberek. A rendőrök is viszonylag jókedvűek, egymás között arról beszélnek, hogy biztos a téren maradnak reggelig.

Gergényi: nem illegális a tüntetés

Választási és kampányidőszakban előzetes bejelentés nélkül is lehet tartani politikai összejöveteleket, ezért a rendőrség szerint a mostani tüntetés nem illegális, modta az Index tudósítójának Gergényi Péter Budapest rendőrfőkapitánya.

A rendőrség elsődleges feladata a helyszínen a Parlament mint védett objektum biztosítása, és az esetleges törvénysértések megakadályozása.

forrás:index.hu

Tüntetés a kormány ellen! - Több ezresre nőtt a tömeg a Kossuth-téren

  2006.09.17. 23:41
Kormányellenes tüntetők gyülekeznek a Parlament előtt. A Kuruc.info helyszíni infói alapján a tömeg a kezdeti egy-kétszázról már 1-2 ezerre nőtt. A távirati iroda persze csak pár százat lát,akik kormánydöntésre készülődnek. Az épületet körülvevő kordonon belül több rendőrt és rendőrautókat látni. A HírTV tudósítása szerint mintegy 4-500 ember lehet a téren. A kerületi rendőrkapitány állítólag szóban jóváhagyta a demonstrációt, és egyre több a rohamzsaru is, amelyek lassan oszlatásra készülnek. A spontán összeverődő tömeg az után gyűlt össze, hogy nyilvánosságra került a Gyurcsány Ferenc beszédét tartalmazó hangfelvétel, amelyben a kormányfő beismerte, hogy az utóbbi másfél-két évben folyamatosan hazudtak.

A Jobbik a kormány lemondását követeli

  2006.09.17. 23:36
A Jobbik követeli a hazugságok sorozatával hatalomra jutott Gyurcsány Ferenc, illetve kabinetének lemondását és új országgyűlési választások kiírását. Ellenkező esetben a Jobbik nem lát más kiutat az ország válságos helyzetéből, mint szeptember 23-ai, Köztársaság téri tüntetésén országos, polgári engedetlenségi mozgalom elindítását kezdeményezni az illegetim Gyurcsány-kormány megbuktatására.

Gyurcsány Ferenc: nyilvánvalóan végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet

  2006.09.17. 16:41
Gyurcsány Ferenc kibontja az igazság minden részletét! Hallgassa meg Ön is, amint Gyurcsány Ferenc többek között ezeket mondja: "Európában még ilyen böszmeséget ország nem csinált, amit mi csináltunk (...) nyilvánvalóan végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet. Teljesen világos, hogy amit mondtunk, nem igaz. (...) Nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. (...) a végén a szarból visszahoztuk a kormányzást." Gyurcsány Ferenc kibontja az igazság minden részletét!

Közterület viselje Pongrátz Gergely nevét!

  2006.09.15. 20:11
A Jobbik Magyarországért Mozgalom XI. kerületi önkormányzati frakciója a helyi képviselőtestülethez fordulva kezdeményezte, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc egyik kiemelkedő alakjáról, Pongrátz Gergelyről közterületet nevezzenek el Újbudán.

Megjelent a Magyar Mérce második száma

  2006.09.13. 23:03
Új havilapunk, a Magyar Mérce szeptemberi számának tartalmából:
- Exkluzív interjú Tarlós Istvánnal és Vona Gáborral
- Hatalomátvétel a közrádióban - adalékok egy balliberális elnök fideszes múltjához
- Gerillacsapat a Délvidékért - folytatódik Toroczkai László önéletrajzi könyvében közölt beszámolója
- Hidegháború a Felvidéken
- A Magyarok hangja rovatunk e havi hírességeként Wittner Mária is megszólal
- Magyar könyvesek a nagyvilágban című sorozatunk első interjúalanya: Püski Sándor
- Hering József cikke hazánk legnagyobb Trianon-emlékművéről
- Interjú Balczó Mátyással, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnökségi tagjával

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

Árpádsávos.hu

Csak regisztráltaknak!

 
Feliratkozás Hírlevélre
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Voksolás
Ön szerint le fog mondani Gyurcsány Ferenc?

Igen, és az MSZP-SZDSZ kormány is bukik
Igen, de marad a kormánykoalíció
Nem fog lemondani, és hosszantartó válság lesz
Nem mond le, és idővel lenyugszanak a kedélyek
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

 
Ezt a lapot ajánljuk:

Magyar Mérce 

 

 

Így minden ország támasza, talpköve
     A tiszta erkölcs, melly ha megvész:
          Róma ledűl, s rabigába görbed.

 
Társalgó
 
Lapjaink

Magyar Mérce 

Függetlenség

Kincsem Rádió

Bocskai Tv

MIÉP IT

Információ 

Kárpátia

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu